Recomandari
Ofertele Zilei

Motoferastrau Rotakt cu Acumulator


Pret: 1.290Lei /buc

Culoare

1 buc Disponibile
Adauga in Cos

Motoferastrau cu acumulator Rotakt MTFA501 are nu mai puțin de 3,8 kg, iar cu tot cu acumulatorul încorporat are aproximativ 6,3 kg. Motoferastraul Rotakt MTFA501 este la fel de ușor de folosit ca un aparat electrocasnic, fiind conceput pentru o manevrare simplă și plăcută, de către toti utilizatorii casnici si nu numai.

Motoferastraul Rotakt MTFA501 este dotat cu un acumulator puternic de 58V si un amperaj de 4Ah ceea ce ii ofera motoferastraului o putere suficienta pentru toate tipurile de operatiuni dintr-o gospodarie si un timp de utilizare ridicat. Încărcarea completă a acumulatorului se face în aproximativ 2 ore, iar utilizatorul poate beneficia de puterea maximă a utilajului până la descărcarea totală a acestuia.

Motoferastraul Rotakt MTFA501 este dotat cu un motor fara perii, ceea ce inseamna ca nu va avea nevoie de intretinere (schimbat perii) si va avea o longevitate crescuta. Lungimea de taiere a motofierastraului este de 40 de cm, permitand utilizarea acestuia de la simpla curatare a copacilor, pana la doborarea acestora.

Motofierastrau Rotakt este ideal pentru taierea si pregatirea lemnelor pentru iarna dar, in acelasi timp, este foarte util si pentru pentru lucrari de toaletare a coroanelor arborilor de mici sau medii dimensiuni. La baza conceperii ei s-au folosit material speciale ce duc la un nivel scazut al vibratiilor iar lantul este foarte rezistent deoarece este din otel.

Motofierastraul cu acumulator Rotakt MTFA501 este capabil sa realizeze 120 de taieri complete pe un lemn cu diametru de aproximativ 15 cm cu un acumulator incarcat complet.

Motofierastraul este dotat cu:

  • lant si lama OREGON
  • acumulator Li-Ion 58 V, 4 Ah cu celule SAMSUNG
  • statie de incarcare

Avantaje fata de un motofierastrau pe benzina:

  • Se elimină operația de preparare a amestecului benzină cu ulei, astfel se reduc costurile şi timpul de pregătire
  • Uşor de întreţinut, nu necesită schimbarea bujiei, a filtrului de aer sau a filtrului de benzină
  • Vibraţiile sunt mai scăzute decât în cazul motofierăstraielor pe benzină
  • Deoarece nu mai există gaze de eşapament se poate folosi şi în spaţiile închise
  • Putere acustică mai mică decât a unui motofierăstrău convențional
  • Timpul de tăiere al unui buştean este destul de apropiat între acest motofierăstrău şi unul pe benzină